Kurser

Til dig, der vil blive bedre til at tale i mikrofon, i telefon, foran forsamlinger eller med kunder.

Jeg udruster dig med forskellige redskaber, der vil skabe en markant positiv forskel uanet i hvilken sammenhæng, du bruger din stemme.

Kurser afholdes i mit studie i Espergærde.

Få indøvet nye redskaber som kan implementeres direkte i hverdagen med fokus på at skabe en bedre følelsesmæssig connection med målgruppen. Det handler i høj grad om at lyde naturlig, i øjenhøjde og nærværende!

Det gælder for alle, der arbejder med speak i hverdagen. Hvis vi taber forbindelsen til dem, vi taler til, er det spild af begge parters tid.

På kurset arbejder vi med:

  • Find din egen stemme – og sig farvel til ”speakerstemmen”.
  • Bryd dine vaner og rutiner.
  • Få konkrete redskaber og teknikker til at variere og forbedre din speak.
  • Bliv rolig og tryg som speaker.
  • Udvikling af dit potentiale med udgangspunkt i dit aktuelle niveau.
  • 1 til 1 sparring og intensiv træning.
  • Strategier for fastholdelse af din udvikling.

Du får lavet en personlig plan for, hvordan de nye redskaber omsættes til værdi, der skaber forandring og resultater. Herunder også hvordan du fastholder den positive udvikling og undgår at falde tilbage i de gamle rutiner og uvaner.

Vil du blive bedre til at nå igennem til din målgruppe – så tal med mig.

Vil du høre mere om speaktræning, så klik på linket herunder og udfyld kontaktformularen. Så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Skattestyrelsen på kursus

Tak til Mie Thulstrup Johansen og Jesper Christensen fra Skattestyrelsen for tre veloverståede, konstruktive og sjove dage her i studiet.

Vi har trænet intensivt med teknikker til at tale naturligt, i øjenhøjde og nærværende!

Untitled Design 13
Ian

Ian Wisler-Poulsen, Bestseller Forfatter og Foredragsholder

”Den guidance og vejledning, jeg har modtaget af Kim Selch, har været uvurderlig for projektet. Jeg er total novice, men på intet tidspunkt følte jeg mig uvidende eller fortabt. Hele tiden har der været et positivt fokus på, at vi nok skulle komme i mål med det relativt store projekt. Udover udstyret, som er det nyeste gear, top-notch, har Kim en oprigtig positiv og imødekommende attitude. Han er hurtig til at finde løsninger. Han er vedholdende, og arbejdsformen er topprofessionel”