TV, BIO & RADIO

Det kræver sin stemme at trænge igennem på tv og i radioen

Jeg har været on air som speaker i mere end 30 år, og er i dag en hyppig stemme på sendefladen. Med min erfaring, professionalisme og dedikation får du de bedste forudsætninger for at blive hørt og bemærket.

Jeg leverer speak alene eller en komplet lydside, klar til brug i følgende formater:

  • TV leveres i R128 0 LU (-23 LUFS)
  • Radio leveres i 44,1kHz, 16 bit mono.

 

For alle opgaver gælder:

  • Leveres med mande- eller kvindestemme.
  • Leveres som standard på dansk og/eller engelsk.
  • 1 gratis korrektur efter levering.

Er du professionel producent, der selv ønsker at bygge din lyd fra bunden, kan du få den rå optagelse. Ellers leveres alt lydmateriale færdigproduceret iht. specifikationer og format – plug and play.

Ønsker du en kort prøvespeak for at vurdere stemmen på den konkrete opgave eller til at præsentere for din kunde? Så sender du mig bare en bid af dit manus.

 

Showreel

Her kan du se et sammenklip af de seneste speaks til TV.

“Hvordan leverer man et skarpt radiospot omkring et komplekst koncept, når det i øvrigt skal være ultra-kort?

Man tager naturligvis fat i Kim – Samarbejdet har været en ren fornøjelse, og Kim’s sparring har sørget for, at vi får mest muligt ud af vores radiokampagne.”

Rasmus Lauridsen, Head of Marketing Estaldo.com

Serie af radiospot produceret for Uncle Grey til jem & fix

 

Hør hvor galt det kan gå, når ikke du tjekker lagerstatus…

Bestiller du speak til radio, har du mulighed for at få speak alene eller som et komplet radiospot,
bygget op fra bunden med musik og effekter af varighed op til 30 sekunder.

Jens Abildskov, TV 2

”Han er simpelthen altid klar til at arbejde! Han leverer hurtigt og i høj kvalitet. Det er altid en fornøjelse at lave projekter med Kim”

Janni Nøhr, Brand Communication Manager - Siemens Hvidevarer

”Jeg igennem mange år haft fornøjelsen af, at arbejde sammen med Kim Selch Speak. Kim er en dygtig speaker, har en rigtig god stemme. Kim er en venlig, imødekommende og professionel samarbejdspartner. Ved de fleste lydindspilninger, har vi kun brugt kort tid på speaken, så har den bare siddet lige i ”kassen”. Kim er også god til at improvisere, hvis vi under indspilningen finder ud af, at vi bliver nødt til at ændre lidt i manus. Jeg vil absolut anbefale Kim Selch Speak til andre”

Michael Hagen, Publicis Groupe

”Jeg har fornøjelsen af at benytte Kim som speaker for vores kunde Jeep. Det er ukompliceret at arbejde med Kim. Fleksibel og let at booke selv med kort varsel, altid on time og veloplagt. I løbet af no time er speaken i kassen til alles tilfredshed og ”ingen spild af vores eller studiets tid”.

Kate Kagawa, Producer at KIND & Creative Service

”Jeg har flere gange gennem årene arbejdet sammen med Kim i forbindelse med speak til reklamefilm og jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. Skøn stemmekontrol, altid professionel og dygtig. ”Han er fleksibel med eget studiesetup”, hvilket gør at han kan rykke hurtigt. Oveni det, så er han simpelthen så flink og behagelig som person! Så mega thumbs up fra mig!”

Anna Paludan, Marketing & E-commerce chef i jem & fix

”I jem & fix har vi arbejdet sammen med Kim siden 2010, og vi har altid oplevet en enorm fleksibilitet og vilje til at få tingene til at lykkes. Vi sætter stor pris på, at Kim er ”vores” jem & fix-stemme”

Claudia Bækhave, Head of bookings, Supersonic

”Vi har samarbejdet med Kim i mere end 20 år og det er altid en fornøjelse. Kim er der altid til tiden, han er velforberedt, super professionel og har altid “Ja-Hatten” på”

Magnus Hall, Online Voices. Project Manager & Sound Producer

”We have worked with Kim for many years. Great result everytime, and happy clients. Just the way we want it”

Jess Jessen Risbo, Creative Producer at Story House Egmont

”Som producer af reklamefilm på Nordisk Film har jeg brugt Kim som speaker på utallige produktioner, på alt fra børnefilm til gysere. Kim lyder altid fantastisk, er hurtig og god til at forstå feedback, og er ekstremt imødekommende. Anbefales på det varmeste.”