Film, animation & video

Optimer dine sociale medier og Web med professionel speak og lyd

Jeg garanterer dig optimal lyd og volumen uanset om du ønsker at uploade til Facebook, YouTube, LinkedIn eller hjemmesiden.

Gælder for alle opgaver:

  •  Alle speaks kan leveres med mande- eller kvindestemme.
  •  Alle speaks kan leveres på dansk og/eller engelsk.
  •  Der medfølger rettigheder til sociale medier uden tidsbegrænsning.
  •  1 gratis korrektur efter levering.

Herunder kan du se nogle af opgaver, jeg har leveret til de sociale medier på det seneste. Der er alt fra YouTube, LinkedIn, Facebook til hjemmesider eller intranet.

Ønsker du en kort prøvespeak for at vurdere stemmen på den konkrete opgave eller til at præsentere for din kunde? Så send mig en bid af dit manus.

Showreel

Her kan du se et sammenklip af speaks og spots til de Sociale Medier

KOMPLEKS OPGAVE FOR FIRST CLASS TROPHY TAXIDERMY

Filmen er blevet versioneret på seks sprog, og Kim Selch har håndteret hele processen med at finde speakere til alle sprog, instruere indtaling, samt leveret musik og redigering af lydsiden. Vi er meget tilfredse med hele forløbet og har oplevet professionel håndtering med en høj grad af service fra start til slut. Vi giver gerne vores bedste anbefaling”.

Carsten Skakkebæk, Founder & CEO

Når du bestiller speak

Sådan er forløbet fra bestilling til levering.

  •  Levering dag til dag.
  •  1 gratis korrektur.
  •  Hasteopgaver og rettelser inden for 1 time.
  •  Produktion & Mastering er inklusiv.
  •  24/7 service.

Anne Marie Berså, CEO @ Followers

”Hurtig, imødekommende og professionel. Kims speak har løftet vores explainer-video til et virkelig højt niveau, og jeg vil til enhver tid anbefale Kim til andre, der skal brug et træfsikkert og stærkt speak. Når man som virksomhed investerer i at få lavet en video, så er det virkelig fedt med et godt speak, som bare sætter prikken over iét. Og det leverede Kim. Han var samtidig yderst hjælpsom og vejledende, når man som jeg, ikke har den store erfaring med netop at få lavet speak til video-markedsføring. Så det gav en stor ro at mærke, at opgaven var i trygge hænder”

Tina Buch Bjelke, Marketing Manager, DanZafe Gruppen

”Vi har samarbejdet på flere projekter og din professionalisme og din måde at kunne bruge din stemme er sådan set perfekt. Men ikke kun det – du leverer hele pakken. Sagt anderledes Kim sætter sig ind i den enkelte sag meget hurtigt og effektivt og leverer med det samme.

Min seneste opgave med video speak har været for Kræftens Bekæmpelse, hvor du Kim går ind uden at tøve og leverer dit speak indenfor 24 timer, hvilket er fantastisk.

Tusinde tak for at støtte Kræftens Bekæmpelse og ikke mindst mig. Jeg vil anbefale dig til hver en tid”

Mads Holch Skriver, Videograf og konceptudvikler hos Publicity

”Flying Media har i samarbejde med Kim, fået produceret en video med en troværdig og behagelig stemme. Vi er meget positive over det færdige resultat og ikke mindst så fleksibel Kim har været igennem processen. Kim kan varmt anbefales!”

Bertrand Carton, Head of marketing at Ordrestyring

Kim laver meget mere end bare voiceover. Han er den dygtigste lydproducer. Han tog min video og mixede speak og musik for mig, samt lavede ændringer til script, så det hele passede helt perfekt sammen. Efter 1.5 dage var min video færdig og publiceret – uden, at jeg fik brug for hjælp fra min videoproducer.  Nu har vi lavet 2 projekter sammen, og jeg glæder mig til det næste