Studiet

I studiet designer og tilpasser jeg lyden, så dit spot ikke bare lyder optimalt og bedre end dine konkurrenters, men også så det har de nøjagtige specifikationer, til det medie det skal bruges i.


Studiet er hjertet i lydproduktionen, og vi har investeret blod, sved, tårer og en pæn sjat af pensionsopsparingen på at indrette et speaker studie/lydstudie i international standard.

Studiet er specifikt tunet ind på at producere speak, sound design og audio produktion. Vi arbejder primært analogt med lyden for at bevare harmoni og varme. Det kræver lidt mere, og vi har derfor bygget studiet op i akustikrum med det absolut bedste udstyr.

Alle opgaver byghges op fra bunden med et individuelt lyddesign, der passer til dit budskab. Der er din garanti for, at lyden er inviterende og får dit budskab til at stå knivskarpt. 

SÅDAN SKABER JEG DEN OPTIMALE LYD

Der er stor forskel på den råspeak, der bliver indtalt i mikrofonen, og den færdigproducerede speak, jeg sender ud af huset. Undervejs er speaken sendt gennem adskillige kompressorer, DS’er og equalizere. Der bliver optimeret på alle knapper, indstillet niveauer, fjernet uønsket lyd indtil speaken sidder lige i skabet. Prøv selv at høre forskellen. NØRD-ALARM. Hvis du ikke er til nørd-snak om lyd, så spring denne video over.

LYD BEDRE END DINE KONKURRENTER

Det er vigtigt for mig, at du får et kvalitetsprodukt, der gør en forskel for din forretning. Jeg leverer en komplet pakke med speak, sound design og mastering, så lyden står knivskarpt i alle medier. Kun på den måde kan jeg stå inde for kvaliteten hele vejen igennem.

Resultatet er, at du får et bedre produkt, der forhåbentlig giver bedre resultater og en bedre ROI.

Udstyr i lydstudiet

DAW:
* Mac Pro with LUNA Recording System,
* Pro Tools & Adobe Audition.

Interface:
* Universal Audio Apollo X6 & Apollo Twin X

Speakers:
* Genelec 8040 / Avantone MixCubes

Microphone:
* Neumann u67 & Neumann u87

Analog outboard:
* MANLEY VOXBOX

* Empirical Labs EL8-X Distressor

* PULTEC PROGRAM EQUALIZER EQP-1A

* TELETRONIX  LEVELING AMPLIFIER LA-2A

* MAAG EQ4M

* Bettermaker Mastering Compressor, Mastering Equalizer & Mastering Limiter

strom 575 435
Auditiv kommunikation
Auditiv kommunikation
Lydstudie - onlinemix