Studiet

I PRODUKTIONEN DESIGNES LYDEN OG NIVEAUERNE TILPASSES, SÅ DIT SPOT LYDER OPTIMALT OG HAR DE HELT RIGTIGE SPECIFIKATIONER


Studiet er hjertet i lydproduktionen, og vi har investeret blod, sved, tårer og en pæn sjat af pensionsopsparingen på at indrette et speaker studie/lydstudie i international standard.

Studiet er specifikt tunet ind på at producere speak, sound design og audio produktion. Vi arbejder primært analogt med lyden for at bevare harmoni og varme. Det kræver lidt mere, og vi har derfor bygget studiet op i akustikrum med det absolut bedste udstyr.

Vi bygger alle opgaver op fra bunden med et individuelt lyddesign, der passer til dit budskab. Der er din garanti for, at lyden er inviterende og får dit budskab til at stå knivskarpt. 

SÅDAN SKABER VI
DEN PERFEKTE LYD

Der er stor forskel på den råspeak, der bliver indtalt i mikrofonen, og den færdigproducerede speak, vi sender ud af huset. Undervejs er speaken sendt gennem adskillige kompressorer, DS’er og equalizere. Der bliver optimeret på alle knapper, indstillet niveauer, fjernet uønsket lyd indtil speaken sidder lige i skabet. Prøv selv at høre forskellen. NØRD-ALARM. Hvis du ikke er til nørd-snak om lyd, så spring denne video over.

LYD BEDRE END DINE KONKURRENTER

Det er vigtigt for os, at du får et kvalitetsprodukt, der gør en forskel for din forretning. Vi leverer en komplet pakke med speak, sound design og mastering, så lyden står knivskarpt i alle medier. Kun på den måde kan vi stå inde for kvaliteten hele vejen igennem.

Resultatet er, at du får et bedre produkt, der forhåbentlig giver bedre resultater og en bedre ROI.

Udstyr i lydstudiet

DAW:
Mac Pro with LUNA Recording System,
Pro Tools & Adobe Audition.
Interface:
Universal Audio Apollo X6 & Apollo Twin X
Speakers:
Genelec 8040 / Avantone MixCubes
Microphone:
Neumann u67 & Neumann u87
Analog outboard:
MANLEY VOXBOX
Empirical Labs EL8-X Distressor
PULTEC PROGRAM EQUALIZER EQP-1A
TELETRONIX LA-2A
MAAG EQ4M
Bettermaker Mastering Compressor
Bettermaker Mastering Equalizer
Bettermaker Mastering Limiter
Plug-ins:
UAN Plug-Ins, FabFilter, Izotope etc.

Auditiv kommunikation
Lydstudie - onlinemix
Studie til voiceover og speaks