// Collapse Submenu mobile

Studiet

I studiet designer og tilpasser jeg lyden, så dit spot ikke bare lyder optimalt, men også så det har de nøjagtige specifikationer til det medie, det skal afvikles på.


Studiet er hjertet i lydproduktionen, og jeg har investeret blod, sved, tårer og en pæn sjat af pensionsopsparingen på at indrette et lydstudie i international studiestandard.

Jeg arbejder primært analogt med lyden for at bevare harmoni og varme. Studiet er et akustisk rum specialindrettet til speak og bygget med legendarisk outboard af international standard. Alt udstyr er præcist tunet ind på at producere speak, sound design og audio produktion i bedste lydkvalitet og med den mest behagelige lytteoplevelse.

Alle opgaver bygges op fra bunden med et individuelt lyddesign, der understøtter dit budskab. Der er din garanti for, at dit budskab står knivskarpt uanset på hvilken platform. 

Lyd bedre end dine konkurrenter

Det er vigtigt for mig, at du får et kvalitetsprodukt, der gør en forskel for din forretning. Jeg leverer en komplet pakke med speak, sound design og mastering, så lyden står knivskarpt i alle medier. Kun på den måde kan jeg stå inde for kvaliteten hele vejen igennem.

Resultatet er, at du får et bedre spot, der leverer bedre resultater og bedre ROI.

Udstyr i lydstudiet

DAW:
* Mac Pro with LUNA Recording System,
* Pro Tools & Adobe Audition.

Interface:
* Universal Audio Apollo X6 & Apollo Twin X

Speakers:
* Genelec 8040 / Avantone MixCubes

Microphone:
* Neumann u67 & Neumann u87

Analog outboard:
* MANLEY VOXBOX

* Empirical Labs EL8-X Distressor

* PULTEC PROGRAM EQUALIZER EQP-1A

* TELETRONIX  LEVELING AMPLIFIER LA-2A

* MAAG EQ4M

* UnFairchild 670M II

* Bettermaker Mastering Compressor, Mastering Equalizer & Mastering Limiter

strom 575 435
Auditiv kommunikation
Auditiv kommunikation
Lydstudie - onlinemix