Kunder siger

Er du nysgerrig på, hvad andre kunder siger om samarbejdet med mig?

Janni Nøhr, Brand Communication Manager - Siemens Hvidevarer

”Jeg har igennem mange år haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Kim Selch Speak. Kim er en dygtig speaker, har en rigtig god stemme. Kim er en venlig, imødekommende og professionel samarbejdspartner. Ved de fleste lydindspilninger har vi kun brugt kort tid på speaken, så har den bare siddet lige i ”kassen”. Kim er også god til at improvisere, hvis vi under indspilningen finder ud af, at vi bliver nødt til at ændre lidt i manus. Jeg vil absolut anbefale Kim Selch Speak til andre.”

Michael Hagen, Publicis Groupe

”Jeg har fornøjelsen af at benytte Kim som speaker for vores kunde Jeep. Det er ukompliceret at arbejde med Kim. Fleksibel og let at booke selv med kort varsel, altid on time og veloplagt. I løbet af no time er speaken i kassen til alles tilfredshed og der er intet spild af vores eller studiets tid”.

Kate Kagawa, Producer at KIND & Creative Service

”Jeg har flere gange gennem årene arbejdet sammen med Kim i forbindelse med speak til reklamefilm, og jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. Skøn stemmekontrol, altid professionel og dygtig. ”Han er fleksibel med eget studiesetup”, hvilket gør, at han kan rykke hurtigt. Oveni det, så er han simpelthen så flink og behagelig som person! Så mega thumbs up fra mig!”

Jens Abildskov, TV 2

”Han er simpelthen altid klar til at arbejde! Han leverer hurtigt og i høj kvalitet. Det er altid en fornøjelse at lave projekter med Kim.”

Anna Paludan, Marketing & E-commerce chef i jem & fix

”I jem & fix har vi arbejdet sammen med Kim siden 2010, og vi har altid oplevet en enorm fleksibilitet og vilje til at få tingene til at lykkes. Vi sætter stor pris på, at Kim er ”vores” jem & fix-stemme.”

Claudia Bækhave, Head of bookings, Supersonic

”Vi har samarbejdet med Kim i mere end 20 år, og det er altid en fornøjelse. Kim er der altid til tiden, han er velforberedt, super professionel og har altid ‘Ja-Hatten’ på.”

Ian Wisler-Poulsen, Bestseller Forfatter og Foredragsholder

”Den guidance og vejledning, jeg har modtaget af Kim Selch, har været uvurderlig for projektet. Jeg er total novice, men på intet tidspunkt følte jeg mig uvidende eller fortabt. Hele tiden har der været et positivt fokus på, at vi nok skulle komme i mål med det relativt store projekt. Udover udstyret, som er det nyeste gear, top-notch, har Kim en oprigtig positiv og imødekommende attitude. Han er hurtig til at finde løsninger. Han er vedholdende, og arbejdsformen er topprofessionel.”

Magnus Hall, Online Voices. Project Manager & Sound Producer

”We have worked with Kim for many years. Great result every time, and happy clients. Just the way we want it.”

Per René Neuhauge Gotfredsen, Call Center Manager, Dantaxi

”I forbindelse med, at Dantaxi skulle have opgraderet vores IVR speaks, fik jeg Kim anbefalet af mit netværk. Dette har vi ikke fortrudt og har nu en professionel IVR, som kan vejlede vores kunder når de skal bestille en taxi ?? Processen var fleksibel, effektiv og der gik ikke lang tid fra script til at de færdige speaks kunne indlæses i vores IVR. Så det var på ingen måde besværligt, at få opgraderet vores IVR i samarbejde med Kim – og så gør det ikke noget at prisen også var fornuftig!”

Anne Marie Berså, CEO @ Followers

”Hurtig, imødekommende og professionel. Kims speak har løftet vores explainer-video til et virkelig højt niveau, og jeg vil til enhver tid anbefale Kim til andre, der skal brug et træfsikkert og stærkt speak. Når man som virksomhed investerer i at få lavet en video, så er det virkelig fedt med et godt speak, som bare sætter prikken over iet. Og det leverede Kim. Han var samtidig yderst hjælpsom og vejledende, når man som jeg ikke har den store erfaring med netop at få lavet speak til video-markedsføring. Så det gav en stor ro at mærke, at opgaven var i trygge hænder.”

Tina Buch Bjelke, Marketing Manager, DanZafe Gruppen

”Vi har samarbejdet på flere projekter, og din professionalisme og din måde at kunne bruge din stemme på er sådan set perfekt. Men ikke kun det – du leverer hele pakken. Sagt anderledes: Kim sætter sig ind i den enkelte sag meget hurtigt og effektivt og leverer med det samme.

Min seneste opgave med video speak har været for Kræftens Bekæmpelse, hvor du Kim går ind uden at tøve og leverer dit speak indenfor 24 timer, hvilket er fantastisk.

Tusinde tak for at støtte Kræftens Bekæmpelse og ikke mindst mig. Jeg vil anbefale dig til hver en tid.”

Mads Holch Skriver, Videograf og konceptudvikler hos Publicity

”Flying Media har i samarbejde med Kim fået produceret en video med en troværdig og behagelig stemme. Vi er meget positive over det færdige resultat og ikke mindst så fleksibel Kim har været igennem processen. Kim kan varmt anbefales!”

Tobbias Godvil, Filmproducer

”Vi kan varmt anbefale Kim. Han er uhyre professionel at arbejde sammen med og meget fleksibel og imødekommende.”

Man kan ikke sige andet end at Kims erfaring er så overvældende og stemmen så dyb og fyldig, at hvis det er den type man går efter – så er der ikke noget at betænke sig på.

Helt indledningsvis var vi lidt i tvivl, fordi vi mente prisen måske skulle lidt ned, når han nu ikke skulle dele overskud med et bureau, men på det punkt var der sgu ikke meget jyde over ham. Han var ikke til at prutte ned 🙂 Han vidste godt, hvad han var værd, og efter at have arbejdet sammen med ham og fået en fantastisk speak, forstår vi godt hvorfor dette var det eneste tidspunkt i samarbejdet, hvor han ikke var imødekommende.

Senere i forløbet har han til gengæld været mere end almindeligt fleksibel på alle mulige og umulige måder. Vi har krævet meget af ham, men han har leveret varen hele vejen og været meget gavmild.

Vi kan kun give ham vores varmeste anbefaling.”

Christina Støttrup, HR Business Partner hos Knauf

”Jeg har i forbindelse med en e-learning anvendt Kim som speaker, og jeg kan kun give ham de bedste anbefalinger. Kim har været yderst professionel og fleksibel gennem hele processen og han var til enhver tid klar på at tilpasse indholdet, så vi fik det ønskede resultat. Kim levede fuldt up op til mine forventninger og sørgede for at holde mig opdateret fra start til slut. Så stor anbefaling til Kim herfra.”

Jess Jessen Risbo, Creative Producer at Story House Egmont

”Som producer af reklamefilm på Nordisk Film har jeg brugt Kim som speaker på utallige produktioner, på alt fra børnefilm til gysere. Kim lyder altid fantastisk, er hurtig og god til at forstå feedback, og er ekstremt imødekommende. Anbefales på det varmeste.”

BERTRAND CARTON, HEAD OF MARKETING AT ORDRESTYRING

“Kim laver meget mere end bare voiceover. Han er den dygtigste lydproducer. Han tog min video og mixede speak og musik for mig, samt lavede ændringer til script, så det hele passede helt perfekt sammen. Efter 1.5 dage var min video færdig og publiceret – uden at jeg fik brug for hjælp fra min videoproducer.  Nu har vi lavet 2 projekter sammen, og jeg glæder mig til det næste.”

TOBIAS THOMAS, CREATIVE DIRECTOR & CONTENT SPECIALIST

“Som et digitalt marketingbureau vægter vi vores samarbejde med Kim Selch Speak højt. Vi oplever stor imødekommenhed og et højt kompetenceniveau på diverse forskellige opgaver, vores kunder efterspørger. Altid hurtig ekspedition og fleksible arbejdsmetoder, så det passer til hver enkelt opgave.  Vi kan klart anbefale Kim Selch Speak til andre.”