Audio guides, E-learn mv.

Fagligt stof glider nu engang lettere ned, hvis det serveres professionelt og i øjenhøjde

Hos Kim Selch Speak kan du få indtalt et læringskursus, en instruktion eller brugermanual, så det fremstår professionelt og iørefaldende. Det sikrer, at dit budskab bliver modtaget positivt, seriøst og troværdigt – således, at lytterne hænger ved til sidste ord.

Dine fraser leveres indtalt, produceret og navngivet iht. dit manus, så de er lige til at implementere i læringsvideoen. Du får en ensartet høj kvalitet fra første til sidste frase og sikrer dermed de bedste forudsætninger for at modtageren er positiv, åben og motiveret for læring.

Ønsker du en kort prøvespeak for at vurdere stemmen på den konkrete opgave eller til at præsentere for din kunde? Så send mig en bid af dit manus.

Når du bestiller en speak

Sådan er forløbet fra bestilling til levering.

  • Levering dag til dag.
  • 1 gratis korrektur.
  • Hasteopgaver og rettelser inden for 1 time.
  • Produktion og astering inklusiv.
  • 24/7 service.

Explainer video

En video kan besvare mange spørgsmål om dine produkter og ydelser.

Har du noget der skal vises, forklares, formidles eller bare præsenteres, kan du komme langt med en god speak og en simpel grafik.

I denne video forklarer jeg, hvorfor 30 graders sideleje anbefales til patienter.

Christina Støttrup, HR Business Partner hos Knauf

”Jeg har i forbindelse med en e-learning anvendt Kim som speaker, og jeg kan kun give ham de bedste anbefalinger. Kim har været yderst professionel og fleksibel gennem hele processen og han var til enhver tid klar på at tilpasse indholdet, så vi fik det ønskede resultat. Kim levede fuldt up op til mine forventninger og sørgede for at holde mig opdateret fra start til slut. Så stor anbefaling til Kim herfra.”