Ydelser

SPEAK TIL FILM/VIDEO

(Til Sociale Medier og alt andet som skal bruges online)

En god, professionel speak løfter din film eller video til nye højder. Den får folk til at lytte, så dit budskab kommer ud over rampen og ind i folks bevidsthed. Samtidig bidrager en professionel speak/indtaling/voiceover til at højne det samlede indtryk, hvilket smitter positivt af på oplevelsen af dit brand. Hos Kim Selch Speak får du en komplet onlinemix klar til brug.

Book speak her

SPEAK TIL TV REKLAMER - REKLAME SPEAK

Det kræver sin stemme at trænge gennem reklamejunglen på tv. Kim Selch ved det, for han har over 30 års erfaring som TV og reklame speaker og er i dag en af de mest populære stemmer på sendefladen. Her får du erfaring, professionalisme og dedikation, der kan mærkes i hvert eneste sekund af dit spot/TVmix. Dermed får du de bedste forudsætninger for at blive hørt og bemærket på tv. Vi leverer en komplet lydside klar til brug

Book speak her

SPEAK TIL E-LEARNING, ONLINE-KURSER MV.

Fagligt stof glider nu engang lettere ned, hvis det serveres professionelt og i øjenhøjde. Hos Kim Selch Speak kan du få indtalt et læringskursus, en instruktion eller brugermanual, så det fremstår professionelt og iørefaldende. Det sikrer, at dit budskab bliver modtaget positivt, seriøst og troværdigt – og sikrer ikke mindst, at lytterne hænger ved til sidste ord.

Kontakt mig her

RADIOSPOTS

Lytter du reklameblok i radioen i ny og næ, ved du, at det kræver noget helt specielt at trænge igennem støjen. Vi har over 30 års erfaring med radiomediet, radiospeaks og reklamespots, og vi ved, hvad der skal til for at skille sig ud og blive hørt. Vi leverer produktion af radiospots med komplet lydside klar til brug.

Book speak her

TELEFONSPEAK - IVR


Førstehåndsindtrykket er altafgørende for kundernes oplevelse af din virksomhed. Bliver de mødt af forskellige stemmer, dårlige optagelser og ikke gennemtænkte forløb, får de et negativt indtryk af din virksomhed.

Omvendt kan et godt indtryk gøre det modsatte. Får kunderne en god og professionel oplevelse, føler de sig værdsat som kunde og møder den medarbejder, de skal have fat på med et positivt sind. Det smitter positivt af på dit image – og på bundlinjen. Og når du nu bruger marketingkroner på at tiltrække nye kunder, er det mindste du kan gøre at tage godt imod dem, når de henvender sig. Det koster mindre, end du tror.

Kim Selch har produceret speak til telefonsystemer i 15 år for kunder som Ikea, Dantaxi, YouSee, Nykredit, Comwell, Canal Digital, Skat, DSV, Telmore og mange flere.

Få et tilbud på en komplet telefonspeak og sparring omkring virksomhedens telefonbeskeder og GDPR.

Indhent tilbud her

SOUND DESIGN - LYD DESIGN

Lyden spiller en stor rolle for opfattelsen af en film. Faktisk siger man, at en dårlig lydside kan ødelægge en god film. Omvendt kan en god professionel lydside redde en mindre god film.

Hos Kim Selch kan du få hele pakken. Fra speak til et komplet sound design med lyde, effekter og musik. Den færdigproducerede audio produktion får til sidst en ”mastering”, så lydniveauet står helt rigtigt.

Vil du høre mere om sound design og auditiv kommunikation så klik på linket herunder og udfyld kontaktformularen. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Indhent tilbud her

ANDRE STEMMER

Skal stemmen være en mand eller kvinde? Lys eller mørk? Nasal eller fløjlsblød?
Hos Kim Selch Speak hjælper vi med at finde den helt rigtige stemme til din indtaling. Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi et par nåle i høstakken og sender til dig. Så slipper du for at bladre dem alle igennem og forsøge at gennemskue, hvilke regler og rettigheder, der følger med, casting af speakeren og hvad R128 er. Alt det arbejde, klarer vi for dig.

Du kan også bestille en gratis prøvespeak, så du lige kan mærke efter, om det føles rigtigt.

Vil du høre mere om andre stemmer, så klik på linket herunder og udfyld kontaktformularen. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Indhent tilbud her

SPEAKTRÆNING

Hvis I laver mange videoer, og gerne selv vil lære at speake, så tilbyder vi skræddersyede kurser. Vi bruger forskellige redskaber, der vil skabe en markant positiv forskel og højne helhedsindtrykket af jeres videoer. Kurser afholdes i vores studie i Espergærde.

Vil du høre mere om speaktræning, så klik på linket herunder og udfyld kontaktformularen. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os her

AUDIO BRANDING - BRAND VOICE

En ensartet “audio branding” og “brand voice” giver et bedre overordnet indtryk af din virksomhed. Dine mulige kunder får nemmere ved at genkende din virksomhed, når de hører den samme stemme ved de forskellige kontaktpunkter online, i telefonen, TV, radio, osv.

Derfor giver det god mening at samarbejde med et professionelt audio branding-bureau, som kan hjælpe dig i processen.

Indhent tilbud her