Levering

Dag til dag levering

1 gratis korrektur

RETTELSER INDEN FOR 1 TIME

Produktion & mastering inkl.

SERVICE 24/7

  • Dag til dag levering
  • 1 Gratis korrektur
  • Rettelser indenfor 1 time
  • Produktion og mastering inkl.
  • service 24/7
  • GRATIS PRØVESPEAK
7 steps til en færdig speak

1. Forberedelse
Jeg gennemgår manus og har dialog med kunden om evt. udtaer, fagord etc. Trækker et par referencer fra samme branche, gør mig klar hvem er målgruppen. Hvilken speak stil er mest optimal i forhold til det konkrete budskab og det spot speaken skal fungere med.

2. Optagelse
Jeg indtaler kronologisk efter manus. Studiet er et professionelt akustikrum, designet til speak og med en af verdens bedste mikrofoner Neumann U67 og den jævnbyrdige Manley Voxbox.

3. Produktion & mix
Jeg benytter udelukkende high-end analogt udstyr. Mere end 30 års erfaring sikrer dig en optimal lyd, så dit budskab står knivskarpt og får opmærksomhed.

4. Mastering
Der er forskel på, om du skal bruge lydfilen til sociale medier, tv, radio eller IVR. Derfor tilpasser jeg altid niveauer og specifikationer til de respektive medier.

5. Kontrol
Speaken kontrolleres visuelt og spektralt før den til sidst måles for tekniske specifikationer med integreret lufs meter. 

6. Levering
Speaken leveres klar til brug som Wav 24bit, 48 Khz. Når speaken er klar, sendes den via link til Dropbox. Filen kan downloades i 7 dage.

7. Korrektur 
Forkert udtale, oplæsningsfejl og lignende ting rettes naturligvis uden beregning og uden ventetid.

Showreel

Her kan du se et sammenklip af speaks og spots til de Sociale Medier